Saga har nu ögonlysts!

Saga ögonlystes idag med resultatet Utan Anmärkning!

MH-test, Appelltävling, TräningJa nu har det varit fullt upp i helgen, MH-test med Kylie det gick jätte bra hon var så duktig lill tjejen. Det var en lång och kall dag, men det var det värt. Lasse Congas husse kom och filmade, det är jätte kul att ha film på MH testet. Efter några timmar så la vi spår och tränade Kylie och Lotus det gick bra det också.
 

Kylie MH


Kylie MH

Så var det söndag, upp tidigt  igen. Appeltävling med Alma spåret gick jätte bra. Sen blev det 10 poängare på budföring och plats liggning. Det gick bra vi kom på andra plats och fick en pokal. Det var en kul dag. Nu är vi helt slut efter den här helgen.


På torsdag är det dags för träning igen, då ska vi träna lydnad med Alma o Lotus och träffa Ninizen o Katarina som ska köra hårt med oss, det blir nog ett tufft pass. 


Alma

Lotus

Marma läger 2009

Nu har Alma o jag varit i Marma på spårläger. Det var en härlig helg med vackert väder & trevliga människor .Brittis Kylie och Goa gick på spårkurs med Gunnar som var deras instruktör. Båda var riktigt duktiga,  Kylie visade att hon är en riktigt liten brukshund. Efter dagens slut knäckte jag en iskall öl i solnedgången, sen gick vi upp och åt en super god middag och så stupade vi i säng  en efter en Brittis Goa Kylie först sen kom resten av gänget.

Jag var med Ninisen, Katarina & Ari hela helgen. Alma och jag fick många bra tips som vi ska träna vidare på. Alma var jätteduktig som vanligt =).

Almas appellspår i skogen

Tittut på Nina.

Alma myser i sanden efter ett pass i skogen.

RSS 2.0